Avantajele și dezavantajele unui vas wc suspendat

Avantajele și dezavantajele unui vas wc suspendat

Avantajele și dezavantajele unui vas wc suspendat

1080 1080 Oana

Baia este un loc destinat relaxării și de aceea fiecare element din această încăpere trebuie bine ales, astfel încât să se potrivească atât cu stilul de design interior, dar și cu stilul de viață al familiei.

Vasul de WC este unul dintre obiectele sanitare pe care trebuie să îl alegi cu grijă, pentru că sunt multe detalii de care este indicat să ții cont.

În ultimii ani, vasele de wc suspendate au devenit tot mai populare, fiind preferate de mulți în locul vaselor de wc clasice.

Dacă ai decis că cea mai bună opțiune este să instalezi un vas wc suspendat, atunci primul pas este să te documentezi asupra avantajelor și dezavantajelor pe care ți le poate oferi.

Avantajele și dezavantajele unui vas wc suspendat

Există multe argumente în favoarea unui vas de wc suspendat care îi vor convinge pe mulți că este cea mai bună opțiune.

Unul dintre principalele avantaje ale vasului de wc suspendat este că te va ajuta să câștigi mai mult spațiu în baie. Rezervorul este încastrat în perete, și nu există alte componente care să încarce decorul. Mai departe va fi mult mai ușor să încorporezi în decorul băii celelalte elemente.

Tot la capitolul avantaje este și faptul că va fi mult mai ușor să faci curățenie în baie. Vasul de wc fiind suspendat vei putea șterge podeaua de sub aceasta și din jur simplu și rapid.

Un vas de wc suspendat dă băii un aspect modern, un amănunt pe care mulți îl caută atunci când își amenajează această încăpere sau când renovează. Poți achiziționa simplu și rapid un wc suspendat de la Neakaisa!

Descoperă modelul de vas wc suspendat Grohe!

Un alt beneficiu este faptul că vasul de wc suspendat Grohe poate fi instalat oriunde în baie, pe un perete pe care există acces sau legătura cu rețeaua de apă. Acest tip de vas pentru toaletă se poate monta pe perete la orice înălțime dorești, astfel încât să fie cât mai confortabil, iar acest detaliu intră tot în seria avantajelor pe care le caută multe persoane.

Dacă la o primă vedere faptul că rezervorul se va încastra în perete poate fi perceput ca un dezavantaj în cazul apariției unei defecțiuni, acest lucru nu ar trebui să te descurajeze. Prin intervenția unui instalator specializat, orice defecțiune se poate remedia prin gura de acces unde se montează clapeta de acționare. În plus, rezervoarele încastrate sunt modele superioare din punct de vedere calitativ față de rezervoarele clasice. Recomandat este să alegi un model de calitate, performant, astfel încât riscul să se strice ceva la rezervorul de apă să fie cât mai mic.

Un dezavantaj ar putea fi costul ceva mai mare pentru vasul de wc suspendat și rezervorul de apă spre deosebire de alte modele, plus manopera pe care va trebui să o achiți unui instalator specializat.

Cum se montează un vas de wc suspendat

Pentru a monta un vas de wc suspendat cel mai bine ar fi să ceri ajutorul unui specialist. Nu trebuie însă să te sperie această operațiune, pentru că instalarea vasului de wc se face destul de simplu în cazul unui instalator care a mai montat astfel de produse.

Confortul din baie este important, deci selectarea sanitarelor potrivite, a vasului WC, a rezervorului și a lavoarului nu trebuie tratate cu indiferență, ci cu maximum de responsabilitate.

*articol publicitar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.