Cum să decorezi baia în stil marin cu tapet Blue Marble?

Cum să decorezi baia în stil marin cu tapet Blue Marble?

Cum să decorezi baia în stil marin cu tapet Blue Marble?

1200 840 Oana

Baia este printre cele mai personale spații din locuința ta, de aceea este de înțeles de ce amenajarea acesteia este importantă pentru tine. Un aspect aerisit, relaxant și primitor reprezintă descrierea băii la care visezi? Atunci acest articol a picat la fix, deoarece în el vom vorbi despre unul dintre cele mai apreciate modele de tapet, dar și despre alte idei de amenajare a băii astfel încât să te asiguri că te bucuri zilnic de baia visurilor tale.

Baie în stil marin cu tapet Blue Marble

Nuanțele de albastru sunt cele mai folosite pentru băi fiind cele care te trimit cu gândul la apa din natură, în care se oglindește cerul. Acestea crează o senzație aparte de liniște și de calm, perfecte pentru starea pe care o cauți atunci când faci o baie relaxantă. Tapetul Blue Marble răspunde întocmai acestor cerințe.

  • Combină nuanțe liniștitoare de albastru. Vei găsi în acest model de la cele mai deschise variante de bleu, întocmai norilor pufoși, până la albastrul pur al cerului și la bleumarinul misterios al apelor adânci.
  • Marmura este piatra perfectă pentru baie, iar textura și aspectul tapetului Blue Marble o reproduc întocmai. Suficient de lucios și de neted, acest model de tapet poate fi montat atât într-o baie luxoasă, cât și în una simplă.
  • Tapetul Blue Marble va arăta perfect pe peretele cel mai liber al băii, lăsându-te să îi admiri fiecare curbură și îmbinare a nuanțelor de albastru.

Odată ce te-ai decis pentru acest model de tapet, montează în baia ta o cadă spațioasă în care să te relaxezi, alege o oglindă rotundă de mari dimensiuni pentru lavoar și decorează baia cu motive grecești sau italienești.

Avantajele tapetului de baie

Atunci când vine vorba de amenajarea băii, tapetul creat special pentru această zonă a casei vine cu o mulțime de avantaje.

  • Este ușor de montat și de schimbat în cazul în care vei dori să oferi un alt stil băii tale. Spre deosebire de zugrăvit sau de înlocuit plăcile de faianță, montarea și schimbarea tapetului nu produce atât de mult deranj și praf precum o renovare obișnuită.
  • Tapetul special conceput pentru baie rezistă foarte bine umezelii și aburului, este lavabil și permite pereților să respire. În acest fel nu se va crea condens, factorul principal ce favorizează apariția igrasiei și a mucegaiului.
  • Varietatea imensă de modele este un alt avantaj imens pe care ți-l oferă tapetul. Spre deosebire de vopseaua lavabilă sau de plăcile de faianță, cu ajutorul tapetului poți crea pereți de poveste în baia ta.

Nuanțele ideale pentru baie

Pe lângă culorile de albastru, mai sunt și alte culori care se potrivesc de minune atmosferei din baie.

  • Griul deschis nu este atât de rece ca albul pur, oferind o blândețe suplimentară băii tale. Această variantă de culoare merge folosită în orice dimensiune de baie, lăsând impresia unui spațiu mare, aerisit și luminos. În plus, această nuanță neutră îți permite să decorezi baia fie simplu, pe aceleași nuanțe de gri, alb și negru, fie într-un stil mai vesel și colorat.
  • Nuanțele pământii precum verdele pal sau cremul se pretează foarte bine în băi, fiind nuanțe liniștitoare care te trimit cu gândul la natură.
  • La polul opus al nuanțelor deschise se află maro-ul închis care oferă o căldură aparte băii și care îți va lăsa senzația timpului petrecut într-un spa.

Dacă dorești să adaugi textură și dimensiune nuanței tale favorite, îndreaptă-ți privirea către variantele de tapet pentru baie. Vei avea o surpriză în ceea ce privește varietatea imensă de modele disponibile cu ajutorul cărora vei avea o baie cu adevărat deosebită.

Găsește tapetul potrivit pentru tine și te vei bucura de o baie ieșită din tipare, în care să îți încarci bateriile în fiecare dimineață și în care să te relaxezi în fiecare seară.

*articol publicitar