Renovare de la A la Z: doua apartamente transformate in timp ce proprietarul era in strainatate

Renovare de la A la Z: doua apartamente transformate in timp ce proprietarul era in strainatate

Renovare de la A la Z: doua apartamente transformate in timp ce proprietarul era in strainatate

1200 1600 Gheorghe Tivig

RECOMANDARE echipa AMENAJARI INTERIOARE

Am avut recent o experienta interesanta pe zona de amenajari interioare si am zis ca e bine sa o impartasesc, pentru a ├«ntoarce serviciul acestui site – Apartamentul22.ro – de pe care mi-am luat nu doar inspiratia, ci si echipa de meseriasi ­čśŐ

Sa incepem cu inceputul. Am avut de renovat doua apartamente in Bucuresti. Unul de doua camere, cel─âlalt de 3 camere. Dar renovarea era aproape identica in ambele, adica de la A la Z.

Problema era ca eu nu locuiesc in ╚Ťar─â. Vin rar, o dat─â la c├óteva luni. Prin urmare, neputand s─â urmaresc ├«ndeaproape mersul lucrarilor, a trebuit sa caut o echipa in care sa am incredere. Si sa ma rog sa am noroc ­čśŐ Am dat intamplator peste acest review publicat pe Apartamentul22.ro si asa am ajuns sa lucrez cu Vali si Adrian. Iar asta a fost norocul de care am avut nevoie sa duc renovarile la bun sfarsit.

Cateva imagini cu apartamentele mele in timpul lucrarilor:

Si iata cum arata la final.

Ce am cerut pentru renovarea apartamentelor

Revenind, niciunul dintre cele doua apartamente nu mai suferise vreo operatiune de renovare. Erau la standardul la care au fost construite in anii 1980. In acordul incheiat cu echipa de meseriasi am cerut urmatoarele: ÔÇťApartamentul va fi supus unei renovari totale cu decopertarea peretilor si tavanelor pana la placa. Desfacerea finisajelor existente de pe pardoseli (respectiv linoleum si gresie). Plus executarea unor finisaje noi, schimbarea usilor, schimbarea instalatiilor sanitare, schimbarea instalatiei electriceÔÇŁ.

Aceasta era formula oarecum oficiala, scrisa intr-un document, dar mai putin oficial si mai simplu de inteles le-am spus vreau de la ei o renovare la cheie, pentru ca eu nu voi fi in Bucuresti si nu ma voi ocupa de nimic.

Si lucrurile asa s-au si desfasurat. Pentru primul apartament am avut o vizionare cu apartamentul deja gol pe la inceputul lunii august 2018. La inceputul lunii septembrie au inceput treaba instalatorii, iar pe la mijlocul lunii au inceput treaba si Vali & Adrian. Eu am mai revenit pe la sfarsitul lunii octombrie si in vacanta de Craciun cand totul era terminat.

Al doilea apartament a fost gol la inceput de ianuarie 2019, instalatorii au inceput treaba imediat dupa sarbatori, iar Vali si Adrian au intrat in actiune dupa 20 ianuarie. Eu am revenit pe la sfarsitul lunii februarie cad lucrarile de amenajare interioara erau in toi si apoi dupa Paste cand treaba era terminata. Sigur ca am folosit mijloacele de comunicare de care dispunem la capacitate maxima. Telefonul, mailul si whatsup-ul intre mine si ei este plin de schite desene, fotografii, prospecte etc.

Recomandare echipa amenajari interioare

Au facut o treaba foarte buna in ambele santiere, dar nu acesta este lucrul cel mai important care se poate spune despre acesti oameni. Lucratori care executa niste finisaje de pereti de calitate sau care monteaza foarte bine gresie si faianta sunt mai multi. Dar lucratori care sa se auto-organizeze foarte bine, sa interfereze bine si cu celelalte echipe (instalatie electrica, instalatii sanitare, fabricanti si instalatorii de usi, fabricantii si instalatorii de mobilier) nu sunt prea multi. Acesta este argumentul forte al baietilor pe care i-am descoperit din povestea de pe Apartamentul22.ro. Am aratat mai sus cum au stat lucrurile. Am stabilit obiectivele la inceput de drum, ne-am mai vazut pe la mijlocul lucrarilor si la sfarsit am constatat ca treaba a fost bine facuta.

Concluzia e ca Vali si Adrian nu sunt ÔÇťniste zugraviÔÇŁ. Ei formeaza o echipa capabila sa execute si sa predea o modernizare de locuinta la cheie. Ii recomand cu caldura. Si nici macar nu e vorba ca le fac reclama (au deja lucrari antamate pentru urmatoarele 10 luni, dupa cum se vede in caledarul de pe site-ul lor – www.renovare-apartamente.ro). Ci efectiv ma simt dator sa ii recomand, pentru ca au facut o treaba excelenta in conditii nu mereu ideale.

(P) AICI Ôçĺ Usi metalice – usi Maco – usi de interior

8 comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.