Usi metalice de interior (apartament) – modele, prețuri și calități. Care e cea mai buna varianta?

Usi metalice de interior (apartament) – modele, prețuri și calități. Care e cea mai buna varianta?

Usi metalice de interior (apartament) – modele, prețuri și calități. Care e cea mai buna varianta?

1700 1135 Promo

Cauti usi metalice de interior, pentru apartament, si nu prea stii ce sa alegi? E ok, articolul acesta tip advertorial te va ajuta să înțelegi mai bine ce usa metalica de interior (adica de apartament) iti trebuie si de ce o usa metalica Maco este intotdeauna o optiune buna. Mai jos sunt prezentate câteva modele de usi metalice Maco – cele mai bune.

Maco este un producator autohton, cu peste 25 ani de experienta in acest domeniu. Daca vei cauta pe net pareri despre usile metalice de la Maco vei constata ca nu prea gasesti reviewuri negative. Oamenii sunt in general multumiti si foarte multumiti dupa ce cumpara o usa metalica Maco. Poti citi AICI (link) povestea celor de la Apartamentul22, experienta lor cu usa Maco.

IMPORTANT! Intră pe FORUM pentru întrebări, răspunsuri, informații, sfaturi și idei pentru amenajări interioare – click AICI

De ce au usile Maco o reputatie bună? Pentru un raport foarte ok calitate – preț, datorită nivelului ridicat de securitate, grație izolării termice și fonice, dar si a aspectului premium.

De unde cumperi usa metalica Maco?

Pentru cei care stau in Bucuresti, o varianta foarte la îndemână este să dea o fugă în showroomul distribuitorului de usi metalice Maco – GBR Point – sediul este pe Mihai Bravu nr. 510A, aproape de metrou. Aici se pot vedea mai multe modele de usi metalice, iar cei din magazin sunt foarte pregatiti și gata să îți dea toate detaliile de care ai nevoie, fie că e vorba despre uși, yale sau montaj.

A, apropo de montaj: cei de la GBR Point colaborează cu o echipă foarte profi! Montajul nu e inclus in prețul usilor, se plătește separat, dar nu merită să te chinui să montezi singur sau cu amatori. Se spune că o ușă bună se transformă rapid într-o usă proastă dacă nu are parte și de un montaj ca lumea. Așa că te poți baza pe montajul echipei GBR Point. Poți verifica pe site-ul celor de la GBR Point – http://usimetalice-electrice.ro/.

Usi metalice de interior – cele mai bune modele

Mai jos vom prezenta 3 modele de usi metalice Maco.

Toate au aceleasi caracteristici la nivelul foii de ușă. Ceea ce diferă este, în principal, sistemul de închidere – yala.

Din punct de vedere al securității, usile sunt echipate cu feronerie de top, cilindri, silduri cu dubla protectie. Termoizolatia se face prin injectie cu poliuretan bicomponent polimerizat sub presiune. Foile sunt din tabla zincata de 1mm, prevazute cu ranforsari orizontale si protectii suplimentare, plus toc metalic (executat din tabla TDA de 1.5mm) profilat si ranforsat. Deasupra se foloseste finisaj cu placi de MDF direct printing in diferite nuante de lemn.

MODELUL 1: usa metalica Maco Civica sau Urban + yala monobloc

 • Pret: aproximativ 1.500 lei.
 • Încuietori: 2 broaste YALE + silduri de otel MACO

MODELUL 2: usa metalica Maco Civica sau Urban + yala multisistem

 • Pret: aproximativ 2.000 lei.
 • Încuietori: Multisistem + Silduri din otel de 10mm grosime , cu Protectie dubla

MODELUL 3: usa metalica Maco Civica sau Urban + yala Mottura

 • Pret: aproximativ 2.400 lei.
 • Încuietori: MOTTURA bolturi Ø 16 mm

Pe siteul GBR Point poți vedea mai multe modele de usi Maco – verifică modele și prețuri pe www.usimetalice-electrice.ro

*articol publicitar

2 comments
 • mariuca at

  Multumesc pentru recomandare si articol 🙂 Datorita voua mi-am montat si eu usa, in primavara. Isi merita banii inzecit! 🙂

 • Gabriel at

  Am luat si noi o usa maco urban, multumim pentru recomandare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.